#DDT #HighRiskSecurity

High Risk Security

In het huidige sociale en politieke klimaat zijn er nogal wat omstandigheden waar High Risk Security op zijn plaats is. Of het dan gaat om een object waar al een aantal dagen de allernieuwste elektronica klaarligt om verzonden te worden, of een hoog risico object waar reële dreiging van terrorisme aanwezig is. En het preventief inzetten van beveiliging op hoog risico locaties ter voorkoming van bezettingen door bepaalde activistische groeperingen.

Wij zijn graag uw partner om deze risico’s te minimaliseren door het inzetten van onze hondengeleiders. Ook kunnen wij diverse specialisten leveren die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld: "Predictive Profiling", "Counter Surveillance" en "Bom Scouting (IED)". Doordat de meeste een defensie achtergrond hebben kunnen zij op diverse situaties tijdig anticiperen.

Beveiligen van geldstromen (op evenementen)

Het slim inrichten van uw evenemententerrein is niet altijd genoeg om de risico’s van uw contante geldstromen en het telkantoor (bunker) te minimaliseren. DDT Security heeft jarenlange ervaring in het minimaliseren van die risico’s. Zowel het begeleiden van de geldlopers door opvallende en onopvallende beveiligers, als het bewaken van de bunker door een of meerdere hondengeleiders. Ook de transport begeleiding na het evenement behoort tot de mogelijke oplossingen. Graag denken wij met u mee om deze risicovolle taak zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Risico objecten

Daar waar de persoonlijke en/of economische schade niet te overzien is bij terrorisme, diefstal of vandalisme is DDT security de juiste partner om samen met u een gepaste oplossing te zoeken. Dit door een uitgebreide risico analyse vooraf kunnen wij de beveiliging op maat aanbieden die bij u object of situatie past.

© 2020 - DDT Security V.O.F.
Ontwerp en onderhoud door Lichtbringer