#DDT #CloseProtection

Close Protection

DDT Security is ook uw partner daar waar het gaat om persoonsbeveiliging. Mensen die gesteld zijn op hun privacy en een veilige leef- en/of werkomgeving willen hebben. Dit omdat er een reële dreiging is vanuit een bepaalde hoek of omdat u en/of uw familie een financieel doelwit zijn of om uw algehele gemoedstoestand te verbeteren.

Wij zijn in staat om dit opvallend en onopvallend in te kleden. U moet dan denken dat u uw zelf ongehinderd en veilig kunt verplaatsen en u dagelijkse routine ongehinderd kunt laten verlopen. Wij kunnen hiervoor vrijblijvend en discreet over in gesprek gaan en een uitgebreide risico analyse maken. Hieruit volgt dan een beveiligingsplan van aanpak, op maat gemaakt aan de hand van uw situatie.

Een bomcheck behoort ook tot de mogelijkheden na een reis of na het lang niet gebruiken van boot of vakantie woning.

DDT Detection Dogs

Zowel op festivals als daarbuiten wordt er steeds vaker gevraagd naar de mogelijkheid tot het inzetten van detectiehonden. DDT Security maakt alleen gebruik van gecertificeerde honden voor zowel de narcotica als de explosieven detectie. En deze certificeringen zijn wereldwijd erkend.

Krijgt u op uw symposium of andere bijeenkomst bezoek van hooggeplaatste ambtenaren/functionarissen en/of hoogwaardigheidsbekleders, dan kunnen wij uiteraard de locatie van de te houden bijeenkomst van tevoren doorzoeken op eventuele explosieven/bommen/IED’s. Onze explosieven honden voldoen aan de laatste hoge eisen van de Amerikaanse en wereldwijd erkende NAPCH en zijn hier ook volgens gecertificeerd.

Detectiehonden, narcotica en explosieven
© 2018 - DDT Security V.O.F.
Ontwerp en onderhoud door Lichtbringer